MamaGym is ontwikkeld als postpartum cursus voor (recent) bevallen mama’s om bij te dragen aan de balans in hun veranderde lijf en leven met een baby. Je gaat onder deskundige begeleiding anderhalf uur per week aan de slag met oefeningen uit yoga, aerobics, pilates, krachttraining en fitnes om je lichaam te sterken. Tegelijkertijd bouw je op een leuke manier aan het contact met je kindje. Dus geen geregel van oppas want je neemt je baby gewoon lekker mee! Het is ook mogelijk om tijdens de cursus je baby te voeden of te verschonen.

We starten met een goede warming-up, spierversterking, rekken, strekken, en dit alles op een speelse manier samen met je baby. De spieren van je buik, rug, billen, benen en bekkenbodem krijgen extra aandacht. We houden rekening met lichaamsveranderingen na de zwangerschap en bevalling, zoals diastasis recti en problemen met de bekkenbodem. Elke les is weer anders en het niveau wordt in de loop van de cursus zwaarder. Soms zetten we het gewicht van je baby in tijdens het training. Omdat je kindje groeit worden de lessen op een natuurlijke manier zwaarder. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de ontwikkeling van de baby en passen we de aangeboden prikkels aan. We sluiten de les af met een rustgevende bewustwordingsoefening. Het is ook een leuke mogelijkheid om ervaringen te delen met andere jonge moeders.

 

De cursus bestaat uit 6 lessen van 75 minuten en is geschikt voor moeders met hun baby's vanaf 6 weken (in geval van een keizersnede vanaf 2 maanden). Daarna heb je de mogelijkheid om aan losse lessen mee te doen of een strippenkaart te kopen. 

  • bouwt aan de kracht en conditie van de moeder samen met de baby

  • besteedt extra aandacht aan postpartum- problemen  

  • versterkt de band met de baby

  • laat je lekker in vel zitten

  • is relaxed en vernieuwend

MamaGym

voor mama's die met hun baby zelf weer fit willen worden

 

volgens het concept van A Beautiful Balance

Lestijden & lokaties

maandag 9:00-10:15

in MFC Maasplein

Maasstraat 30, Alblasserdam

Kosten

cursus van 6 lessen EUR 79

 

daarna losse les EUR 15

strippenkaart van 5 lessen EUR 59